WhoZnext


De campagne WhoZnext van de KNLTB is er voor jongeren tussen de 14 en 21 jaar die ook naast de tennisbaan actief willen zijn. Met vijf tot acht jongeren hebben we ook voor de Veenhorst een eigen WhoZnext-team opgericht.

Samen organiseren wij het gehele jaar door verschillende activiteiten voor onze jeugdleden.

Het seizoen begint met het zogenaamde beginnerstoernooi. Dit toernooitje is bedoeld voor degenen die minder dan 1 jaar tennissen bij de Veenhorst.

Met Kerst organiseren wij uiteraard het Kersttoernooi. Dit drukbezochte toernooi is elk jaar weer een groot succes, met naast tennissen veel gezelligheid. De oliebollen zijn er in overvloed!

Na het kerstoernooi is het tijd voor de winter-out. Een aantal zondagen wordt er buiten getennist door de jeugd. Helaas zit de sneeuw ons soms in de weg, maar toch zijn er altijd weer een paar sneeuwvrije winterzondagen te vinden!

In april is er steevast een maandag waarop wij het pannenkoekentoernooi organiseren. Een gezellig middagje tennissen tegen leeftijdgenootjes en na afloop pannenkoeken eten. Het WhozNext team vindt dit persoonlijk een erg leuke en lekkere middag!

Dan is juni aangebroken, dit betekent het hoogtepunt van het tennisseizoen. Want in juni wordt er jaarlijks het tenniskamp georganiseerd! Van vrijdag op zaterdag slapen onze jeugdleden in tentjes op het tennispark. Altijd een zeer groot succes en we overtreffen onszelf ieder jaar weer. Als je ouder bent dan 10 jaar mag je het tenniskamp zeker niet missen!!

Tot slot breken de clubkampioenschappen aan en wij als WhozNext team houden de boel dan een beetje in de gaten. En zo is er alweer een heel tennisjaar vol met leuke activiteiten voorbij, en beginnen wij als fris en fruitig team weer bij het beginnerstoernooi!