logo atc veenhorst

Ohannes Cakmakci

  • Hoofdtrainer, trainer senioren en (jeugd)selectie
  • Geboortejaar: 1977
  • Licentie: KNLTB A en B
  • Tennistrainer sinds 1999
  • Telefoon: 06-29202471
  •  E-mail: ohannes@cakmakci.nl

Persoonlijk

Mijn naam is Ohannes Cakmakci en ik ben woonachtig in Almelo. Op mijn 11e ben ik begonnen met tennissen bij ATC Veenhorst in Almelo. Sinds die tijd speel ik competitie en op dit moment speel ik in het eerste herenteam op de zaterdag bij de Veenhorst. Toernooien speel ik meestal in de categorie 3.

In 1999 ben ik begonnen met training geven. In 2000 heb ik mijn trainersdiploma A behaald en in 2007 heb ik mijn trainersdiploma B succesvol afgerond. Nadat ik 3 jaar ervaring heb opgedaan bij een tennisorganisatie ben ik mijn eigen tennisschool begonnen en geef ik sinds die tijd fulltime training. Bij de Veenhorst geef ik training aan de jeugd(selectie) en volwassenen. Ook kunt u terecht bij mijn tennisschool voor (bedrijven)clinics. Voor tennisproducten en/of diensten verwijs ik u naar mijn website www.cakmakci.nl

Tijdens de training probeer ik een goede balans te vinden tussen alle tennis facetten: Techniek : alle slagen aanleren zodat je een complete tennisspeler wordt. Tactiek : hoe speel je punten en maak je de juiste keuzes tijdens wedstrijden. Conditie : versterk je conditie met actieve en uitdagende tennisoefeningen. Mentaliteit : trainen binnen je comfortzone en er buiten maakt je mentaal weerbaar (focus en mindset)

Mijn tennis filosofie: Tennis begint met succesbeleving en spelplezier.

Tot snel op de tennisbaan!

Met sportieve groet,
Ohannes Cakmakci