TeamCreative Open Veenhorst

TeamCreative-Open-Veenhorst

Dit jaar vond voor de 22e keer sinds onze oprichting in 1984 het Open Toernooi plaats. Dankzij onze hoofdsponsor TeamCreative konden we er weer een super toernooi van maken.

Het toernooi werd georganiseerd door een enthousiaste toernooicommissie die bestaat uit Peter Koetsier, Noortje Hendriksen, Machuta Somers, Marc Tyburski, Jitze Veenstra en Siny Prinsen.

Het deelnemersveld was met 223 weer meer dan vorig jaar. Er zijn veel poules gespeeld waardoor het park de hele week flink bezet was.Er werd gespeeld in 22 categorieën. Het 3 en 4 toernooi was goed bezet. De winnaar in de HE3 was Gert Jan Kortman die in de finale won van Vincent Eleveld. De DE3 werd gewonnen door Lisanne Leurink die won van Janine Wilmink.

Het toernooi is prima verlopen, zowel sportief als financieel. Het weer was ons ook dit jaar weer goed gezind, waardoor er geen gebruik gemaakt hoefde te worden van de binnenbanen. De sfeer was optimaal en het finale weekend werd druk bezocht. Wederom werd er afgesloten met een fantastische verloting. Kortom een geslaagd toernooi.

De toernooicommissie.

De volledige uitslag van het toernooi kun je hier vinden.