My win life


Peter en Anja Koetsier

www.mywinlife.com/almelo

Als afslankconsulente was Anja op zoek naar goede en gezonde producten. Zo kwam ze in aanraking met Win Worldwide. Zij hebben een product dat het gat kan dichten tussen wat we nodig hebben en wat we normaal binnenkrijgen (zie onder).

Naast de producten kwamen wij zo ook in contact met het marketingconcept dat zich bezig houdt met internetverkoop. Dit was voor ons een mogelijkheid om meer samen te kunnen werken en financiële vrijheid op te bouwen. Op dit moment bouwen wij een internationaal bedrijf met zelfstandig ondernemers die zichzelf zowel zakelijk als persoonlijk ontwikkelen. Hierdoor ervaren wij en vele ondernemers met ons, vrije tijd, hoge inkomsten en heel belangrijk, balans tussen werk en vrije tijd.

In onze huidige maatschappij is een “vaste baan” niet meer voor iedereen weggelegd. Wanneer je deze al hebt, is nog steeds de toekomst onzeker, kijk maar om je heen naar al die ontslagen. Door (naast je huidige baan) een andere inkomstenstroom op te bouwen, kun je bouwen aan financiële rust. Bel ons voor meer info (Peter 06-22553916 of Anja 06-46328256).

Daily Lift™

We weten allemaal dat wanneer je je beter wilt voelen, je beter moet eten! Helaas halen we dit niet meer uit onze dagelijkse voeding. Met Daily Lift™ kunt u dit probleem oplossen.

beker-met-groene-sapDaily Lift™ is een revolutionaire mix drank die erg gemakkelijk in gebruik is. Het bevat per portie de bioactieve stoffen uit 59 verschillende, biologische en natuurlijke, superfood ingrediënten met de antioxidant waarde van 16 porties groente & fruit. Deze zijn glutenvrij, vegetarisch, veganistisch, geen zuivel of tarwe en alkalisch. Iedere dag 1 shake geeft voldoende aanvulling en zorgt voor ondersteuning van uw Immuunsysteem.

lift-productenDaily Lift™is verkrijgbaar in 2 smaken, “Cool Mint” met een munt-smaak en “Mixed Berry” met een fruit-smaak. Kijk voor meer informatie op www.mywinlife.com/almelo .

 

 

 

Winrgy®

 

wngryNaast dit product hebben we ook een gezonde, natuurlijke energydrank die zorgt voor een langdurige energie-boost. Dit product is oorspronkelijk ontwikkeld voor de NASA om de astronauten gedurende de vlucht “scherp” te houden. Winrgy® is een suikervrije veganistische energydrank die een directe constante boost geeft gedurende 4-6 uur. Deze energy boost valt daarna gelijkmatig af en geeft daardoor geen “dip”. Kijk voor meer informatie op www.mywinlife.com/almelo