Schrijf je in voor de TeamCreative Open Veenhorst!

Dit jaar organiseren wij weer, van 17 t/m 25 juni 2017, het TeamCreative Open Veenhorst toernooi. Net als voorgaande jaren willen we er weer een gezellig toernooi van maken. Er wordt gespeeld in de categorieën 2 t/m 8 HE, DE, HD, DD en GD op de kunstgrasbanen van ATC Veenhorst in Almelo. We hopen opnieuw op een groot deelnemersveld, zodat we een mooi schema kunnen samenstellen,
dus schrijf je in !
 
De categorieën 7 en 8 spelen minimaal 2 wedstrijden en voor deze categorieën geldt de leeftijdsgrens 17+. Het inschrijfgeld voor alle deelnemers is: enkelspelers  €11,- en dubbelspelers  €10,- p.p.  Dit jaar wordt het inschrijfgeld via i-Deal geregeld. Daardoor is alleen inschrijving via www.toernooi.nl mogelijk.  Voor een dubbelspel moet dus elke deelnemer zich inschrijven. We proberen alle categorieën in poules te plannen.
 
Er kan in de speelweek 1 verhindering per persoon worden opgegeven. Het voorweekend  17 en 18 juni is extra ingelast en mag apart als verhindering worden opgegeven.
 
We hebben natuurlijk weer mooie (geld)prijzen voor de winnaars en de nummers 2 van elke categorie, daarnaast hebben we de bekende verloting met de kans op een weekverblijf in een villa in Spanje, waaraan alle deelnemers automatisch meedoen.
 
Schrijf je nu in via www.toernooi.nl
 
De toernooicommissie.
A.T.C. Veenhorst.

Pin It

Comments are closed.