Padel competitie en Topklasse


Competitie

ATC Veenhorst neemt deel aan de KNLTB padelcompetitie. De KNLTB heeft de competitie ingedeeld in 4 klassen:

  • 1e klasse: wedstrijdspelers
  • 2e klasse: gevorderden
  • 3e klasse: beginner

En dan is er ook nog de Topklasse voor wedstrijdspelers. Hiervoor kun je je niet opgeven. De KNLTB heeft 8 teams uit Nederland uitgenodigd aan deze competitieklasse deel te nemen. Zie. De 4 beste teams uit deze klasse spelen om het landskampioenschap.

Het team van ATC Veenhorst is één van die 8 Topklasse teams. Daar zijn we trots op.

Het Topklasse competitieteam

Jim Kwakkel
Aanvoerder, huidig #10 van Nederland. Jim heeft in 2017 o.a. twee NPB toernooien op zijn naam geschreven en heeft tijdens een toernooi in Zweden samen met Bram Meijer het beste koppel van Finland verslagen.

Brando Kamp
Voormalig niveau 3 tennisspeler die in 2017 de overstap heeft gemaakt naar padel. Brando geeft momenteel padelles bij TEZ Enschede en heeft samen met Mathijs ter Haar in 2017 het NL padelkampioenschap voor gevorderden gewonnen. Brando en Mathijs zijn de rising stars van het team!

Mathijs ter Haar
Rising star #2! Ook Mathijs is in 2017 overgestapt naar padel. Zoals hierboven vermeld heeft Mathijs vorig jaar met Brando het NL padelkampioenschap gevorderden gewonnen. Daarnaast heeft ook Mathijs in november 2017 de cursus padel instructeur bij de NPB met succes afgerond en verzorgt hij o.a. padelclinics bij Topspinners in Enschede.

Mark Ganzeboom
Al jarenlang lid van ATC Veenhorst en sinds enkele jaren fanatiek padelspeler. Mark heeft het afgelopen jaar veel progressie geboekt en zit dan ook niet voor niets in het nationale 45+ veteranenteam. Mark heeft afgelopen januari mogen shinen tijdens de Arctic Cup in Finland, dus ook de internationale ervaring ontbreekt niet!

Onno Masselink en Bob Osse

Onno en Bob zijn de reservespelers van het team. Ze padellen al twee jaar bij TEZ Enschede en hebben tijdens de NPB competitie voor wedstrijdspelers vorig jaar de halve finale gehaald. Naast padel tennissen ze ook nog, maar stiekem vinden ze padel een stuk leuker.

Willem Majoor
Last but not least, de sponsor van het team. Als eigenaar van Padel Totaal heeft Willem de twee padelbanen op onze club aangelegd en verzorgt hij alles wat het team nodig heeft. Bedankt Willem!