Nieuw bij ATC Veenhorst: Padelbanen

Beste leden,

Zoals jullie weten heeft het bestuur in een extra Algemene Ledenvergadering met instemming van de leden besloten om ons park te verrijken met 2 Padelbanen.

Na het beoordelen van een aantal offertes hebben we gekozen voor @PadelTotaal om bij ons op het park 1 kunstgras tennisbaan om te bouwen naar 2 Padelbanen. Zij gaan ATC Veenhorst voorzien van 2 Framemodel Padelbanen met Ledverlichting , 10mm gehard veiligheidsglas en voorzien van een rolstoelvriendelijke toegang. De ervaring van Padel Totaal en haar vele referenties in hun KroPor-court heeft de doorslag gegeven. Deze sportvloer heeft een extreme waterdoorlatendheid, is onderhoudsarm en kan  het hele jaar door bespeeld worden, ook tijdens en na vorstperiodes. Het KroPor-court voldoet al 40 jaar aan alle eisen welke gesteld zijn door NOC*NSF, zoals o.a. op vlakheid, stabiliteit en balbounce, hierdoor zijn we als club verzekerd van een toekomstproof Padelcourt dat voldoet aan de eisen van  de bonden, inclusief de officiële uitlopen.

Inmiddels is de aanleg in volle gang. Zoals het er nu uitziet, zullen de banen in juni bespeelbaar zijn.

Een aantal leden heeft zich bereid verklaard mee te denken over zaken zoals de promotie en de officiële opening t.z.t.  Deze Padelcommissie wordt ondersteund door twee leden van het bestuur t.w. Peter Koetsier en Joke van Goor. Mochten er suggesties zijn dan horen zij dat graag.

 

Met hartelijke groet,

Bestuur ATC Veenhorst

Pin It

Comments are closed.