Netwerktoernooi

netwerktoernooi

Op zondag 7 juni aanstaande organiseren we een uniek netwerktoernooi waarbij ondernemers de kans krijgen om onder het genot van een hapje en drankje sportief met elkaar te tennissen en te netwerken!

Doe mee met dit unieke gezellige toernooi en schrijf je in!

Tennissen & Netwerken

Op deze speciale middag kunt u met uw bedrijf met één of meerdere teams van 2 personen deelnemen en speelt elk team minimaal 4 dubbel wedstrijden van ongeveer 25 minuten.  Tussen de wedstrijden door kunt u lekker eten, borrelen én netwerken met collega ondernemers! Na de wedstrijden volgt er een prijsuitreiking en wordt er gezellig nageborreld.

Deelname & Sponsoring

Deelname aan het netwerktoernooi is € 75,- per persoon. U kunt zich per team inschrijven, maar ook individueel. In dat geval zullen wij u aan een andere individuele speler koppelen. Alle combinaties zijn mogelijk, dames, heren en mix. Wij houden met de indeling zoveel mogelijk rekening met uw speelsterkte.

Wanneer u zich inschrijft voor het netwerktoernooi bent u automatisch sponsor van ons hoofdtoernooi, het TeamCreative Open Veenhorst dat 2 weken later plaats zal vinden. Zo krijgt uw bedrijf naast een unieke netwerkmiddag ook nog eens extra exposure tijdens het drukbezochte open toernooi!

Schrijf u in en doe mee!

Schrijf u zo snel mogelijk in, want er kunnen een beperkt aantal teams meedoen met dit toernooi. Vol = vol!

Voor slechts € 75,- per persoon krijgt u:

  • Deelname aan het toernooi
  • Eten & drinken
  • Vrije netwerkmogelijkheden
  • Sponsorpakket TeamCreative Open Veenhorst toernooi
  • Een super gezellig middag!