Het tennisseizoen is geopend!

Gisteren was het openingstoernooi. Op een mooie, zonnige zondag. 

Na de koffie en thee met heerlijke krentenwegge gesponsord door De Gildebakker en fruit door Hans Wesselink kon het toernooi beginnen. Wat een opkomst, meer dan 45 koppels die het in rood, oranje, groen en geel tegen elkaar opnamen. Onder leiding van Ohannes en Sandra werden de spelers opgewarmd tijdens een clinic. 

Daarna ging het ouder / kind toernooi van start. Het was een groot succes. Tussen de bedrijven door konden de kinderen sjoelen, op het springkussen, tafeltennissen, geschminkt worden en klimmen op het nieuwe speeltoestel. 

Winnaars in oranje waren in poule 1, Lente en Daan Hendriksen, in poule 2 Maryana Kordi Todzil en opa, in poule 3, Philemon Simonis en zijn vader. In groen 1 gedeelde eerste plaats voor Julius en Rogier Florijn en Evi en Martin de Deugd. In poule 2 Malu en Jan Bert Wanschers.

In geel poule 1 Sven en Barend Jan Klijnsma, in poule 2 Marin en Jack Hanser en in poule 3 Raven Opdam met opa Rob Bakker. 

In plaats van alleen de prijswinnaars te belonen kreeg iedereen een mooie bidon met logo en mochten alle kinderen grabbelen in de grabbelton.
Organisatie, Angelique de Heer, Monique Ronhaar en Joke van Goor, bedankt.

Pin It

Comments are closed.