ATC Veenhorst Almelo

Padel &Tennis clinics

voor jouw bedrijf

Doe mee aan een sportieve dag onder begeleiding van gedreven professionals!

Zin om die ene collega in een potje tennis te verslaan? Zin om padel, de nieuwe Spaanse revolutie op het gebied van racketsporten, te proberen onder begeleiding van een ervaren trainer en tevens top10 NL speler? En wat dacht je ervan om deze gezellige en sportieve dag te beginnen met een lunch en/of af te sluiten met een buffer diner of BBQ? Dan ben je bij ATC Veenhorst bij het juiste adres! Ons trainersteam bestaat uit gedreven professionals, die zorgen voor een energieke invulling van het programma.

Dit programma wordt afgestemd op uw specifieke behoeften en spelersniveaus. Er zal gezorgd worden voor een juiste balans tussen speluitleg, training en wedstrijden. Ook behoort een demonstratie(wedstrijd) tot de mogelijkheden. Hoe het programma er ook uit gaat zien, plezier staat natuurlijk voorop!

Meld je aan >

Globaal programma
14:30 Ontvangst met koffie en uitleg
15:00 Aanvang clinic – warming up – training in padel & tennis
16:30 Start wedstrijdprogramma
18:00 Einde clinic
18:15 Borrel met prijsuitreiking
18:30 Buffet, diner of BBQ
20:00 Einde programma

 

Dit programma is slechts een voorbeeld. Heeft u wensen of voorkeuren, geef ze dan gerust door. Samen zullen we dan tot een geschikt programma komen.

Aantal deelnemers & kosten

De zakelijke clinic is mogelijk van 8 tot 36 personen. De kosten per persoon zijn vanaf €25 ex btw. De prijs hangt van meerdere factoren af:

  • Tennis, padel, of beide
  • Aantal deelnemers en benodigde trainers
  • Wel of geen lunch/diner/BBQ

Een combinatie van tennis en padel is het voordeligste en (in onze ogen) het leukst. Tennis heeft zich inmiddels bewezen als sport, en padel is een snelle, verfrissende, verslavende en toegankelijke racketsport waarbij de meeste mensen binnen no-time een leuk balletje kunnen slaan. Helemaal met de juiste begeleiding, en die bieden wij natuurlijk!

Schroom dus niet om contact met ons op te nemen. Met 9 tennisbanen, 2 padelbanen en een gezellig restaurant zijn wij bij uitstek geschikt voor een sportief en gezellig personeelsuitje.

Meld je nu aan

Vul onderstaande formulier in om jou en je collega’s aan te melden.