logo atc veenhorst

Schrijf je in voor het TeamCreative Ope Veenhorst toernooi

01 mei

Van 15 t/m 23 juni organiseren wij het TeamCreative Open Veenhorst tennistoernooi! Als clublid van ATC Veenhorst of oud deelnemer aan dit toernooi nodigen we je graag persoonlijk uit om deel te nemen aan dit gezellige toernooi!

Na het daverende succes van de 10e editie vorig jaar, belooft het dit jaar weer een boordevol en gezellig toernooi te worden. De eerste 150 inschrijvingen zijn al binnen! Dus wees er snel bij.

Jij doet toch ook zeker mee dit jaar? Schrijf je dan nu in ยป

Boordevol activiteiten en festiviteiten
Ook dit jaar organiseren we weer een feestavond ๐Ÿ’ƒ๐Ÿฝ๐Ÿ•บ๐Ÿฝ en BBQ weekend ๐Ÿ– vol festiviteiten. Daarnaast hebben we toffe prijzen in onze loterij. Tot slot kun je dit jaar proeven aan het padellen door mee te doen aan een minitoernooi in het finale-weekend.


Loterij met fantastische prijzen!

Deelnemers doen ook dit jaar weer automatisch mee aan de loterij met wederom fantastische prijzen, zoals een Mistral Supboard! Heb je een bedrijf en wil je ook de loterij sponsoren? Neem dan contact op via opentoernooi@atc-veenhorst.nl.


 

Actuele rating toernooi in enkel, dubel en mix!
Net als voorgaande jaren spelen we volgens de actuele rating in de dubbel, mix en enkel. Zo ben je er van verzekerd dat je ingedeeld wordt bij spelers van dezelfde speelsterkte. Daarnaast spelen we in poules, waardoor je per onderdeel minimaal 2 wedstrijden mag spelen!

Doe mee aan dit gezellige toernooi boordevol activiteiten en festiviteiten. Tot 15 juni bij hetย TeamCreative Open Veenhorst!

We hopen jullie allemaal te verwelkomen bij ons toernooi.

Martine, Esmรฉe, Sophie, Roger, Lisanne en Marvin
De toernooicommissie,ย A.T.C. Veenhorst.