logo atc veenhorst

Reserveren via KNLTB Club app

15 oktober

Als je de KNLTB ClubApp nog niet gebruikt, dan volg je dit stappenplan:

 • Installeer de ClubApp. Via deze link vind je voor iOS en Android waar je de app kunt downloaden.
 • Start de app en zoek op ‘Veenhorst’. De naam van onze club is ‘ATC Veenhorst’.
 • In het inlogscherm klik je op ‘Reset mijn wachtwoord’. In het volgende scherm vul je je KNLTB nummer (‘Bondsnr.’) in. Dat vind je op je pas. Wacht vervolgens op de mail die je krijgt met daarin instructies om je wachtwoord in te stellen, of (voor nieuwe leden zonder pas en bondsnummer)
  gebruik de gegevens uit de welkomstmail om met je clublidnummer in te loggen.
  (Heb je geen bondsnummer, of clublidnummer, of heb je na een kwartier nog geen mail ontvangen na klikken op ‘Reset mijn wachtwoord’, of lukt het gewoon niet? Stuur dan even een email naar clubapp@atc-veenhorst.nl, dan helpen we je verder.)

Dat is alles. Eenmaal in de app wijst het reserveren zichzelf. Je kunt maximaal 1 baan reserveren voor de huidige dag.

Wanneer moet je de ClubApp gebruiken?
Tot nader order gebruiken we de app altijd. Het Smashboard op de club wordt niet gebruikt.

Waarom de KNLTB ClubApp?
Omdat reserveren voor een pot tennis of padel een van de maatregelen is om drukte op het park te vermijden en omdat alle leden van ATC Veenhorst de app kunnen gebruiken.
Of we de app blijvend gaan gebruiken wordt later bepaald. Daarover informeren we jullie dan.

Hier vind je aanvullende informatie en handleidingen van de KNLTB ClubApp.

Veel gestelde vragen

 • Waarom kan ik maar 55 minuten reserveren?
  In de ClubApp kunnen we alleen op die manier zorgen dat de oneven banen op de halve uren en de even banen op de hele uren gereserveerd kunnen worden. Je kunt gewoon het uur vol spelen.
 • Waarom kan ik geen baan reserveren?
  De ClubApp Is zo ingesteld dat je niet meer dan 48 uur vooruit kunt reserveren. Daarbij geldt dat alleen gereserveerd hoeft te worden voor de periode tussen 18:00 en 22:00 uur op werkdagen. In het weekend kun je dus geen banen afhangen en door de week kun je dus geen banen reserveren verder dan 48 uren in de toekomst. Buiten deze tijdvakken mag je ook tennissen of padellen. Je hangt dan een baan af op de club. Altijd geldt: houd afstand en mijd drukte.
 • Waarom krijg ik een foutmelding als ik een introduc√© wil meenemen?
  Je kunt alleen een baan reserveren als je (proef)lid bent van de club en gaat spelen met een ander (proef)lid. Het meenemen van introducés is op dit moment niet geactiveerd in de app.
 • Waarom lijkt het alsof sommige banen niet beschikbaar zijn?
  Dit komt door de inrichting van de ClubApp. Die banen zijn gereserveerd voor training, maar zo wordt dat niet altijd weergegeven. Vaak zie je dat zo’n serie niet te boeken banen begint met een wit vlakje. Als je daarvan de details bekijkt, dan zie je dat het een reservering voor training betreft.