logo atc veenhorst

Opgave senioren tenniscompetitie najaar 2024 – deadline 8 juni

20 mei
De voorjaarscompetitie is nog in volle gang en toch moeten de teams voor het najaar alweer worden ingeschreven voor half juni van de KNLTB.
We hebben nog 2 weken, de deadline voor het opgeven bij mij is zaterdag 8 juni per email zodat ik daarna de teams op tijd kan inschrijven bij de KNLTB.
Bij je opgave (reply op deze mail), aub de volgende informatie doorgeven:
Vul in
Opmerking/instructie
Competiesoort
Kies uit het aanbod hieronder; bijvoorbeeld: “Vrijdagavond  HD 35+” of “Dinsdag Ochtend DD”
Ik heb al per ongeluk fouten gemaakt, dus geef echt het juiste door, eventueel zelfs met de toevoeging van wat er tussen haakjes achter staat (4HD, 4DD, 4HE+2HD, 2HE+3HD, etc.)
Aanvoerder
Met deze persoon stem ik de communicatie af. Als je van aanvoerder wil wisselen kan dat prima!
Email aanvoerder
Telefoon mobiel aanvoerder
Teamgenoten
Geef zoveel mogelijk teamgenoten vooraf op (zelfde team als vorig jaar is prima)
Bijzonderheden
Verzoek tot aanvraag promotie of degradatie
Tweede keuze competitiesoort
De competitie is populair, met name op de vrijdagavond. Wil je je hiervoor opgeven, maar heb je in het najaar van 2023 niet op de vrijdagavond gespeeld bestaat er een grote kans dat je nu geen competitie op vrijdagavond kan spelen. Je moet dan het geluk hebben dat er een najaarsteam uit 2023 stopt en je wordt ingeloot.
Competitiesoorten voor het najaar hieronder
De competitie speeldagen, let op de vrijdagen zijn hier niet om en om; je kunt dus geen mix en dubbel spelen, maar of mix of dubbel
Algemene informatie over de tenniscompetitie in het najaar kun je bekijken via deze link
De competitiebijdrage per team voor 2024 bij ATC Veenhorst voor het najaar is vastgesteld op 45 euro per team (5x spelen)
Dit is exclusief tennisballen, deze mag je als team zelf regelen. De club biedt geen ballenbestelservice meer aan. Hiervoor in de plaats is er straks een ballenautomaat op de club beschikbaar waar je ballen kan kopen. Hierover volgt later meer nieuws.
Wil je zien welke teams in 2023 in het najaar bij ATC Veenhorst hebben gespeeld kijk dan hier. Bij te weinig plek hebben zij voorrang op de inschrijving.
Verder is deze informatie email ook als ‘blog’ op de website beschikbaar zodat nieuwe leden ook een competitie team kunnen inschrijven.
Individuele persoonlijke inschrijvingen komen op de ‘reservelijst’ voor invallen of ik zal bij een team vragen of er wellicht plek is voor een extra persoon.
Is er toch nog iets onduidelijk of heb je aanvullende vragen/opmerkingen, laat het me weten!
Met vriendelijke groet,
Barend Jan Klijnsma
Verenigings competitieleider ATC Veenhorst Senioren tennis
competitie@atc-veenhorst.nl
06-44534990