logo atc veenhorst

CANCEL door Corona – Oliebollentoernooi jeugd donderdag 30 december 2021

29 november

 

ATC Veenhorst
 

HELAAS IS DIT EVENEMENT GEANNULEERD IVM DE AANGEPASTE CORONAREGELS, ALLE MENSEN DIE ZICH HEBBEN INGESCHREVEN ZIJN HIEROVER GEINFORMEERD

Op donderdag 30 december (kerstvakantie) organiseert ATC Veenhorst het Oliebollen event voor de jeugd. Volgens traditie is het toernooi op de binnenbanen in de hal, zodat we niet afhankelijk zijn van het weer. Het toernooi is voor alle jeugdleden van ATC Veenhorst. Het maakt dus niet uit of je 5 of 16 jaar bent, net bent begonnen met tennis of al een paar jaar lid bent. We delen je zo goed mogelijk naar leeftijd en niveau in – én gezelligheid staat voorop!

De tijden zijn afhankelijk van het aantal deelnemers. Een indicatie:

  • Ochtend (9:30 – 12:00): Oranje
  • Ochtend (11:00 – 12:00): Blauw/rood
  • Middag (13:00 – 17:00): Groen/geel

Tevens wordt tussen de middag bekend gemaakt hoe de lotenverkoop rondom de Grote Clubactie is gegaan en kun je prijzen winnen!   We hopen dat jullie erbij zijn!

Uiteraard zullen de oliebollen niet ontbreken. Om de hal gedeeltelijk te kunnen betalen, vragen we voor dit toernooi inschrijfgeld:

  • Spelers in de categorie blauw/rood: € 2,50
  • Spelers in de categorie oranje/groen/geel: €5,00

Dit kan op de dag zelf contant (gepast!) voldaan worden.

Natuurlijk wil je hier bij zijn, maar hoe kun je je inschrijven? Via een mail naar jeugdcommissie@atc-veenhorst.nl

Vermeld in de mail de volgende gegevens: naam, leeftijd, speelkleur en telefoonnummer.

Wil je je inschrijving uiterlijk zondag 19 december doorgeven?

Nog een laatste toevoeging: We zijn nu nog niet op de hoogte van de beperkingen die 30 december gelden m.b.t. corona. Wij organiseren vol enthousiasme dit event, en hopen dat alles door kan gaan. We zullen natuurlijk wel gehouden zijn aan de dan geldende maatregelen.