logo atc veenhorst

Nieuwsbrief: Kerstgroet, coronaregels en meer

24 december

Beste padellers en tennissers,

Op de valreep van 2021 toch nog een korte nieuwsbrief met daarin de laatste ontwikkelingen binnen onze tennis- en padelclub.

Lockdown

Met ingang van afgelopen zaterdag heeft de regering weer een lockdown ingevoerd. Dit heeft ook consequenties voor tennis & padel:

  • Seniorleden mogen tennissen/padellen, tussen 5 en 17 uur, maar met maximaal twee leden per baan
  • De tennishal is gesloten
  • De trainers mogen lesgeven aan maximaal twee leerlingen per baan
  • Er zijn geen competities of toernooien
  • Voor junior-leden gelden geen beperkingen
  • We gebruiken vanaf vandaag de KNLTB Club app om (thuis) een baan te reserveren; het Smashboard op de club wordt voorlopig niet gebruikt

Het is natuurlijk jammer dat al deze beperkingen weer gelden, maar laten we vooral blij zijn dat er nog tennis & padel gespeeld kan worden!

Tweede ronde Shamrock Winter Inn

Normaal gesproken zou op zondag 9 januari de tweede ronde van de Shamrock Winter Inn van start gaan. Maar gezien de lockdown komt deze zondag sowieso te vervallen. Of de tweede ronde überhaupt gespeeld kan worden, hangt af van de maatregelen die het kabinet later zal aankondigen. Je kunt je wel al vast aanmelden, in ieder geval tot en met de eerste week van januari. Mocht de tweede ronde toch niet doorgaan, dan wordt het inschrijfgeld uiteraard terugbetaald.

 

 

 

Oliebollentoernooi geschrapt

Helaas hebben wij ook het traditionele oliebollentoernooi voor de jeugd moeten schrappen.

 

 

 

AED

Hoe belangrijk een AED-apparaat kan zijn, bleek vorige maand maar weer eens toen een van onze leden tijdens het tennissen onwel werd. Dankzij attent ingrijpen van medetennissers en dankzij André de Kroon die het AED-apparaat wist te bedienen, is de betreffende tennisser nog in leven ondanks een acute hartstilstand op dat moment! Wij feliciteren en bedanken allen die hieraan een bijdrage hebben geleverd!

In het begin van 2022 wordt er weer een nieuwe AED-cursus gegeven. De exacte startdatum kan nu nog niet worden gegeven maar je kunt je al wel vast aanmelden via info@atc-veenhorst.nl. Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt.

 

 

 

 

Grote Clubactie

 

 

 

 

Ook dit jaar heeft onze jeugd zich weer ingespannen om zoveel mogelijk loten te verkopen in de Grote Clubactie. Wij zijn trots op onze jeugd, en op onze jeugdcommissie: de opbrengst is ruim €2000! Mooi werk!

Kerst en Oud & Nieuw

Hoewel we deze feestdagen op aangepaste wijze moeten vieren, hopen wij toch oprecht dat jullie een fijne, warme Kerst zullen hebben dat ook Oud & Nieuw een mooi feest zal zijn. Voor het nieuwe jaar wensen wij jullie naast geluk en gezondheid ook veel tennis- en padelplezier!

 

 

 

 

 

 

Het bestuur van ATC Veenhorst,
Jeroen Ongering, voorzitter