logo atc veenhorst

Jeugdtoss verplaatst van zo 14 feb naar zo 28 feb 13:00-15:00 uur

07 februari

Op de jeugdkalender stond de eerste jeugdtoss gepland voor zo 13 feb. En deze typefout, want zondag is het 14 februari is door koning winter meteen afgestraft. De kans dat de banen komend weekend bespeelbaar zijn is nagenoeg 0. De jeugdcommissie heeft daarom besloten om de jeugdtoss 2 weken door te schuiven naar zondag 28 februari, de laatste dag van de voorjaarsvakantie.

Voor iedereen die niet weet wat een TOSS middag inhoudt: al onze jeugdleden die zin hebben om te tennissen, verzamelen om 13.00 uur. Dan worden de rackets per niveau op een hoop gelegd en vervolgens worden hieruit rackets getrokken, van mensen die met / tegen elkaar gaan tennissen. We hopen op gezellige tennispartijtjes. Afhankelijk van de opkomst wordt de lengte van de partijen bepaald, zodat iedereen ongeveer evenveel kan spelen.

Omdat het in het weekend ook erg druk is met vrij tennis en lessen zijn er maximaal 4 banen beschikbaar voor de jeugdtoss van 13:00-15:00 uur en zijn er minimaal 2 begeleiders vanuit de jeugdcommissie aanwezig.

Vanwege de corona-regels mogen ouders helaas niet kijken. We willen alle ouders van de jeugd die zelf geen telefoon mee heeft, nadrukkelijk vragen om hun zoon of dochter een briefje met een telefoonnummer mee te geven, waarop de ouders bereikbaar zijn. Mocht uw zoon of dochter om wat voor reden dan ook eerder naar huis willen, kunnen we u bereiken.

Als de banen ook op zondag 28 februari onbespeelbaar zijn, of als het regent, moeten we deze activiteit helaas afzeggen. In dat geval krijgt u via deze appgroep bericht.

Aanvullend kunt u hier de richtlijnen rondom tennis en corona lezen.  Hieruit kunt u opmaken dat t/m 17 jaar onderlinge wedstrijdjes op de vereniging (ook in dubbelverband) zijn toegestaan in de buitenlucht.