logo atc veenhorst

Jeugd competitieteams voorjaarscompetitie worden binnenkort weer ingedeeld!

04 december

Beste ouders en oudere jeugdleden,

Het is nog 2020 en er heerst ook nog onzekerheid rondom corona, maar de voorbereidingen naar de voorjaarscompetitie van 2021 zijn al in volle gang en we verwachten in het voorjaar weer gewoon wedstrijden te mogen spelen. Deze maand gaan de tennistrainers en ik weer aan de slag met het indelen en opgeven van de teams die deelnemen aan de komende competitie.

Zoals bekend gaan we ervan uit dat alle kinderen meedoen aan de competitie omdat wedstrijden spelen met je team net zo belangrijk is als tennisles! Mocht uw kind niet mee willen of mee kunnen doen, dan hoor ik het graag uiterlijk vrijdag 18 december. Als uw kind meedoet, dan gaan we ervan uit dat hij/zij alle speeldagen aanwezig is (onvoorziene omstandigheden daargelaten uiteraard). Wilt u meer weten over de competitie, zie de volgende link: https://www.centrecourt.nl/alles-voor-verenigingen/competitie-organiseren/jeugd/

Daarnaast hebben we voor elk team een ouder als aanvoerder nodig. Van de aanvoerder wordt verwacht dat er een groepsapp aangemaakt wordt, om belangrijke informatie in te delen. Een andere taak van de aanvoerder is het in goede banen leiden van de thuisspeeldag(en). Uiteraard samen met de overige ouders van het team. Niet veel werk, maar wel noodzakelijk om alles goed te laten verlopen. Vrijwillige aanmeldingen zijn altijd leuker dan het moeten aanwijzen van ouders, dus laat de aanmeldingen maar binnenstromen!

Bij voorbaat dank voor de medewerking en graag tot ziens op de tennisbaan!

PS. Ben je nu nog een proeflid jeugd en zou je toch ook graag competitie willen spelen dan moet je in 2021 wel lid worden en een KNLTB nummer krijgen. Bel me hier dan over of bespreek dit met de tennistrainers. Zij kunnen aangeven hoe dit verder gaat.

Met vriendelijke groet,

Barend Jan Klijnsma

Jeugdcompetitieleider ATC Veenhorst

Bj.klijnsma@atc-veenhorst.nl / 06-44534990