logo atc veenhorst

Jeugd clubkampioenschappen groen en junioren 2021

08 juli

Jeugdclubkampioenschappen groen en junioren van maandag 30 augustus tot en met zondag 5 september

Dit jaar gaan we, net als vorig jaar, de clubkampioenschappen van de jeugd in dezelfde week organiseren als de clubkampioenschappen van de senioren. Voor de jeugdleden gaat het alleen om het enkelspel en je speelt volgens de officiële regels van de categorie waartoe je behoort. Net als voor alle andere activiteiten geldt eigenlijk dat we ervan uitgaan dat iedereen mee doet, behalve als je echt niet kan. Maar je moet je wel aanmelden via mijn.knltb.nl!

We spelen in poultjes, dus je hebt altijd meerdere wedstrijden. Deze wedstrijden zullen verspreid over de week plaatsvinden; je hoeft dus niet elke dag te spelen. Bij inschrijving kun je aangeven welke dag je niet beschikbaar bent (bijvoorbeeld omdat je laat vrij bent van school of omdat je tennisles hebt).  Er zijn geen inschrijfkosten!

Als je niet weet tot welke categorie je behoort, vraag het dan aan je tennistrainer:

● Groen (10-12 jaar); jongens/meisjes door elkaar, twee sets tot de 4, groene bal

● Junioren (11-14 jaar); jongens/meisjes door elkaar, twee sets tot de 4, gele bal

● Junioren (13-17 jaar); jongens en meisjes gesplitst, twee sets tot de 6, gele bal

Omdat de senioren om 18:15 uur beginnen en de banen nodig hebben, willen we door de week de wedstrijden plannen vanaf ongeveer 15:45 uur op maandag t/m vrijdag. Als alle inschrijvingen binnen zijn wordt er een planning gemaakt.

Het is belangrijk dat je de verhinderingen goed doorgeeft, want wanneer de planning eenmaal gemaakt is, is het erg lastig om hierin te schuiven.

Hoe moet je je inschrijven?

1. Ga naar de website mijn.knltb.nl

2. Log in of maak een account aan (op naam van de jeugdspeler) : link hoe een account aanmaken

3. Zoek bij toernooien naar “Het Wooncentrum Clubkampioenschappen”

4. Volg daar de instructies voor “inschrijven” of kijk in dit word document hoe dat stap voor stap gaat:  Hoe inschrijven voor een toernooi

Mocht je er toch niet uitkomen, stuur dan een email met je telefoonnummer naar jeugdcommissie@atc-veenhorst.nl Wij zullen dan contact met je opnemen.

Met vriendelijke groeten,

namens de jeugdcommissie,

Larissa Blijden