logo atc veenhorst

Erelidmaatschap Peter Koetsier

10 maart

Peter Koetsier bij afscheid van bestuur benoemd tot erelid van ATC Veenhorst

Gisterenavond tijdens de jaarvergadering heeft Peter Koetsier zijn bestuurslidmaatschap van de Veenhorst neergelegd. Hij is in twee periodes (2000-2011 en 2013-2021) in totaal 18 jaar bestuurslid van onze vereniging geweest. Voorwaar een prestatie van formaat!

Peter heeft altijd de portefeuille Technische Zaken beheerd. Alles wat er aan techniek op ons park aanwezig is, is mede dankzij hem gerealiseerd: de banen, de verlichting, het smashboard, de onderhoudsmachines, de hekken, het straatwerk; te veel om op te noemen.

In zijn tweede bestuursperiode heeft Peter zich ook intensief met de aanleg van de padelbanen en de introductie van padel binnen onze vereniging beziggehouden. En daarnaast was Peters betrokkenheid bij onze vereniging en wat er speelt, enorm groot. Wij hebben dankbaar gebruik kunnen maken van zijn brede bestuurlijke ervaring.

Al met al is Peters verdienste voor onze vereniging zo groot dat het bestuur niet geaarzeld heeft om hem tot erelid van ATC Veenhorst te benoemen. Hij is daarmee toegetreden tot het illustere gezelschap van ereleden. Op deze site kunt u de namen vinden van diegenen die die eer eerder te beurt is gevallen.

Het bestuur van ATC Veenhorst