logo atc veenhorst

13+ jeugdactiviteit zaterdag 11 juni – GEANNULEERD

12 mei

HELAAS MOETEN WE DEZE ACTIVITEIT ANNULEREN WGENS TE WEINIG ANIMO

Graag willen we iets organiseren voor de middelbare schooljeugd van onze vereniging. We hebben hiervoor al wel enthousiast een datum geprikt, alleen de activiteit ontbreekt nog. En daarbij hebben we jullie – (ATC Veenhorst jeugd van de middelbare school) hulp  nodig! Wat ideeën:

* Chill BBQ Grill Ball

Een mooie naam voor iets ongeorganiseerds. Inloop 17:30 uur; een BBQ met een hapje en drankje. Een paar banen gereserveerd om een balletje te slaan. Lekker chillen op het terras en het loopt zoals het loopt. Rond 21:00 ben je klaar om door te gaan naar een ander feessie of weer lekker thuis op de bank te gaan zitten

* Libema Open Den Bosch

Dit kost wel eigen geld, kaartjes vanaf 50 euro! We kunnen gaan proberen kaartjes te kopen en je kunt op zaterdag 11 juni wedstrijden op gras op internationaal topniveau bekijken. We hebben dan ook ouders nodig die willen rijden (en zelf willen kijken).

* Jullie verzinnen zelf een activiteit of vinden onderstaand leuk klinken?

  • Kanovaren bij Fraans Marie in Albergen of Proeflokaal Belgie
  • Escaperoom Hof te Langelo
  • …..

Stuur je idee of stem op 1 van deze door een email te sturen naar jeugdcommissie@atc-veenhorst.nl

Ps: mocht jij door de grens basisschool – middelbare school niet mee kunnen naar de activiteit voor de rest van jouw team, dan kunnen we in overleg kijken of je bij je team kunt aansluiten.