Actie Veenhorst levert KiKa 700 euro op

Actie Veenhorst
De speciale actie ter ondersteuning van KiKa bij tennisvereniging ATC Veenhorst leverde op tweede paasdag een mooi bedrag op van 700 euro. “Fantastisch!, daar zijn we heel blij mee”, aldus Wendy Beekman en Miranda Rosado die zich inzetten voor dit goede doel.

Tijdens het traditionele openingstoernooi bij de tennisvereniging was het een gezellige drukte. Er was van alles te doen. Zo stond er een springkussen, was er een ballonnenclown, werden kinderen geschminkt en waren er spelletjes en een loterij met gesponsorde prijzen door ondernemers uit de buurt. Allemaal om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa. Beekman en Rosado:“Wat is het geweldig om te zien dat zoveel kinderen zich hebben ingezet voor het goede doel. Zowel vandaag als in de afgelopen tijd. Door hen werd bij ouders, vrienden, familie en buren geld ingezameld. Daar kunnen we heel veel goede dingen mee doen.”

Naast de activiteiten voor KiKa werd er deze paasmaandag genoten van spannende padelwedstrijden en werd het traditionele ouder/kindtoernooi gespeeld.

KiKa
Kika heeft als doel de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig. Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmethoden kunnen ontwikkelen om ‘kinderkanker’ vaker te genezen en vriendelijker te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker. KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarbij kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen. Kika wordt door het hele land gesteund en er worden per jaar meer dan 5500 acties georganiseerd, zoals afgelopen maandag bij de Almelose tennisvereniging aan de Veenelandenweg.

ATC Veenhorst
Veenhorst is een actieve tennisvereniging in Almelo, waar zowel tennis als padel kan worden gespeeld. Kijk voor meer informatie op: www.atc-veenhorst.nl

foto veenhorst 3 foto veenhorst 2

Pin It

Comments are closed.